A fizika kalandja

A fizika kalandja

Könyvbemutató

2017. november 11. - 38Rocky

A bejegyzés trackback címe:

https://afizikakalandja.blog.hu/api/trackback/id/tr6813231615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kpityu2 2017.12.19. 07:05:40

Van rá esély, hogy a könyv megvásárolható lesz az Interkönyvön keresztül ebook formában? Illetve a bemutatóról nem készült videó felvétel? Érdekelne Orosz tanár úr véleménye. :-)

38Rocky 2017.12.19. 10:07:34

A kiadó (Scolar) nem készített a könyvből a kereskedelmi forgalom számára elektronikus változatot, de a könyv a szokásos könyvesbolt hálózatban elérhető.
A bemutatóról készült egy jó minőségű video, amivel rendelkezem, de nem került fel az internetre.
Orosz Lászlóval személyesen és levélben is diszkutáltunk. Ami az egyenleteket illeti, abban nincs és nem is lehet közöttünk nézetkülönbség, hiszen én is a szokásos és a kísérletekkel jól alátámasztott formalizmust használom. Amiben eltér álláspontunk az egyenletek mögött meghúzódó fizikai kép. Ő mereven ragaszkodik a főáramú interpretációhoz (koppenhágai iskola) és nem fogad el parányi eltérést sem attól, míg én megtartom magamnak a jogot, hogy egyes törvényekhez más fizikai képet rendeljek.
süti beállítások módosítása